El 19 de novembre arriba el DISSABTE VERMELL A MANACOR, un dia de descomptes, ofertes i molt més

15-November-2022

La iniciativa, que també comptarà amb música al carrer, tapes i animació, pretén impulsar les compres de Nadal al comerç local 

 

Aquest dissabte 19 de novembre el comerç de Manacor oferirà descomptes i ofertes excepcionals, en un dia en què els carrers del centre de la ciutat oferiran també música i animació. Es tracta del DISSABTE VERMELL A MANACOR, una iniciativa del departament de Comerç de l’Ajuntament de Manacor que pretén impulsar les compres de Nadal al comerç local.

«Volem convertir Manacor en un lloc on la gent vengui a cercar descomptes a les seves botigues habituals», explica la delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols. A més, l’Ajuntament també oferirà obsequis als comerços perquè els regalin als seus clients amb cada compra.

Entre les 11 h del matí i fins les 13 h del migdia, el grup de xaranga ‘Els valencians’ actuarà pels carrers de Manacor i omplirà l’ambient de la seva particular alegria. Així mateix ho farà, el grup ‘Bunyols ensucrats’, amb un repertori ple de serenates entre les 17 h i les 19.30 h. Dj Jara posarà música d’animació a la plaça del Rector Rubí durant tot el capvespre.

El departament de Comerç també ha animat els bars i restaurants a adherir-se a la iniciativa oferint tapes o algun menú especial.