La II Fira de Formació i Ocupació de Manacor integrarà enguany la Fira de Formació Professional dels instituts de Secundària del Llevant

06-Februar-2023

La II Fira de Formació i Ocupació de Manacor creix i incorporarà enguany la Fira de Formació Professional que organitzen anualment els Instituts d’Educació Secundària de la comarca de Llevant. L’IES Manacor s’havia d’encarregar d’acollir l’edició d’enguany d’aquesta fira de formació professional i la mesa consultiva de formació i ocupació de Manacor ha acordat unir esforços i col·laborar en l’organització d’una fira conjunta, amb l’objectiu d’atraure l’interès de moltes persones que han de decidir el seu futur professional o que vulguin informar-se de primera mà sobre el mercat laboral.

La II Fira de Formació i Ocupació de Manacor se celebrarà enguany els dies 3 i 4 de maig de 9 h a 14 h al Parc Municipal. Així ho acordà la mesa consultiva de formació i ocupació de Manacor reunida fa uns dies a la sala de plens de l’Ajuntament de Manacor.

La Fira de Formació i Ocupació de Manacor s’organitzà per primera vegada l’any passat al Claustre de Sant Vicenç Ferrer amb un gran èxit de participació, amb vint-i-cinc organismes, entitats, centres de formació i empreses que hi participaren amb l’objectiu de mostrar al públic l’oferta formativa i d’ocupació que hi ha al municipi de Manacor.

La II edició de la Fira canviarà enguany l’escenari del Claustre i es traslladarà al Parc municipal per poder disposar de més espai per acollir més entitats i la Fira de FP. La mostra, així mateix, també afegirà un dia més, encara que reduirà l’horari al matí.

La delegació d’Ocupació de l’Ajuntament de Manacor s’encarregarà de l’organització d’aquesta segona fira. La delegada, Núria Hinojosa, es mostra molt animada davant aquesta nova cita que s’anuncia pel proper maig: «la col·laboració públicoprivada és la clau de l’èxit en aquests tipus d’esdeveniments i vull agrair la participació activa de totes les entitats que han fet possible la celebració de la segona fira. Manacor s’ha de posicionar com un municipi de referència en l’oferta de Formació Professional i amb aquesta línia feim feina de manera conjunta».

Formen part de la mesa consultiva de formació i ocupació de Manacor l'Ajuntament de Manacor, Aproscom, Estel de Llevant, SOIB Manacor, l'ES Manacor, l'Acadèmia Manacor i Porto Cristo, la Fundació Deixalles, Global Centre d'estudis i l'Escola de Turisme Felipe Moreno.